Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Πάμε να ζήσουμε μαγευτικές στιγμές κοντά στο πιάνο που βρίσκεται στη μέση του δάσους press conference Ecofilms 2010

Πάμε να ζήσουμε μαγευτικές στιγμές κοντά στο πιάνο που βρίσκεται στη μέση του δάσους ..sto Ecokids
http://rodosecofilms.blogspot.com/ http://www.ecofilms.gr/
http://ecokidsrodos.blogspot.com/
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη 4/3/2010
12.00
Αμφιθέατρο Υπουργείου Πολιτισμού μπουμπουλινασ 22
το ECOFILMS το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου και Εικαστικών Τεχνών της Ρόδου, έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη συνέντευξη που διοργανώνει για τους δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου,
την Πέμπτη, 4/3/2010, και ώρα 12.00
ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Μια πολύ σημαντικη πρωτοβουλια του φεστιβαλ για τα σχολεια
Ο Δήμαρχος Ροδίων Χατζής Χατζηευθυμίου, καθώς και οι συντελεστές του Φεστιβάλ ,
Λουκία Ρικάκη, Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Νίκος Νικολαΐδης, Συντονιστής, θα παρουσιάσουν αναλυτικά την πολύ σημαντική πρωτοβουλία που έχει αναλάβει εδώ και 5 χρόνια ο Δήμος Ροδίων σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα της Ρόδου (Πρωτοβάθμια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και Πανεπιστήμιο Αιγαίου)
για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ ECOKIDS 2010 που αρχίζει στη Ρόδο
τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου.
Πρόκειται για προβολές που απευθύνονται στους μαθητές με σκοπό την οικολογική-κοινωνική ευαισθητοποίησή και τη μύησή τους στα μυστικά της τέχνης του κινηματογράφου.
Επίσης θα παρουσιάσουν τις ταινίες που επελέγησαν για να συμμετέχουν στο φετινό Φεστιβάλ στη Ρόδο τον Ιούνιο 22-27 Ιουνιου 2010 .
Θα παρουσιαστούν ακόμη οι άλλες δραστηριότητες της διοργάνωσης, τα αφιερώματα και τέλος θα γίνει η παρουσίαση των προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα πλαισιώσουν την Διεθνή κριτική επιτροπή του ECOFILMS 2010.
Στη συνέντευξη θα δοθεί ενημερωτικό υλικό και ο πλήρης κατάλογος του Φεστιβάλ για τα Σχολεία ECOKIDS, ενώ θα παρευρεθούν επίσης, ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου, Πέτρος Σπανός και η Πρόεδρος Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτιστικής Ανάπτυξης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου Τζένη Φάκκα-Βασιλαράκη. Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε από κοντά και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ECOFILMS 210.3636390 info@ecofilms.gr
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: Νάνσυ Φαφούτη 6942 586579 press@ecofilms.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: